Μια ανάσα από την Μπάγερν Μονάχου ο Κάιλ Γουόκερ

Μια ανάσα από την Μπάγερν Μονάχου ο Κάιλ Γουόκερ

Ο Άγγλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, την επόμενη σεζόν.

Ο Κάιλ Γουόκερ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αμυντικούς της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία χρόνια. Από το 2017 που πάτησε το πόδι του στην γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ είναι βασικός με τεράστια συμμετοχή στα 5 πρωταθλήματα των Σίτιζενς όπως και στην κατάκτηση του φετινού Champions League.

Στα 33 του χρόνια όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κλείσει ο κύκλος του στην Μάντσεστερ Σίτι, αφού σύμφωνα με το Sky Sports Germany και τον δημοσιογράφο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γουόκερ είναι στόχος της Μπάγερν Μονάχου.

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση στην Κω: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας – Εξετάζεται αν είναι η Αναστάζια

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας αναμένεται να αλλάξει αρκετά το φετινό καλοκαίρι αφού παρά το πρωτάθλημα που κατέκτησε υπήρξε πολλή γκρίνια για την γενικότερη απόδοση της ομάδας και για τις αποτυχίες σε Κύπελλο Γερμανίας και Champions League.

Κάπως έτσι ο Τόμας Τούχελ θέλει να αποκτήσει τον Γουόκερ για να προσδώσει ταχύτητα στην άμυνα της Μπάγερν τόσο στα δεξιά όσο και στο κέντρο αν χρειαστεί.

 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Άγγλος διεθνής δεν βλέπει με άσχημο μάτι την αλλαγή παραστάσεων και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Bundesliga, ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι αρνητική στο να παραχωρήσει έναν ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάνοντας την τελική συμφωνία ακόμα πιο εύκολο να επιτευχθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ