Έγινε… Μάνταλος ο Μάρκο Ρόις (vid)

Έγινε… Μάνταλος ο Μάρκο Ρόις (vid)

Ο Μάρκο Ρόις πήρε την απόφαση να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ντόρτμουντ, σε μία κίνηση που προκάλεσε αρκετή έκπληξη.

Ο Μάρκο Ρόις αποφάσισε να αποσυρθεί από αρχηγός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ακολουθώντας τα βήματα του… Πέτρου Μάνταλου.

Με βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media των «Βεστφαλών», ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε πως δεν θα φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Το όνομα-έκπληξη για φορ και οι αποκαλύψεις του προέδρου της Τράμπζονσπορ

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Πέτρο Μάνταλο στην ΑΕΚ, τότε που ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, επέλεξε να αφήσει το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ στον Σέρχιο Αραούχο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει νταμπλ μετά από 45 χρόνια… Λέτε κάτι αντίστοιχο να συμβεί επιτέλους και με την Ντόρτμουντ και να σπάσει το σερί της Μπάγερν Μονάχου;

Ο 34χρονος Ρόις πήρε αυτή την απόφαση κατά τη διάρκεια των διακοπών του, χωρίς να αιτιολογεί αυτή του την πράξη, λέγοντας πως θέλει να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης του.

Ο Γερμανός είναι στην Ντόρτμουντ από το 2012 και έχει δει όλους τους κορυφαίους συμπαίκτες, που είχε την τελευταία 10ετία να αφήνουν την ομάδα, με πιο συχνό δρομολόγιο προς τη Βαυαρική πρωτεύουσα.

Σε 387 εμφανίσεις έχει σημειώσει 161 γκολ και έχει δώσει 121 ασίστ, ενώ τον περασμένο Απρίλιο ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2024.

Αναλυτικά τα λόγια του Ρόις στους φίλους της Μπορούσια:

«Φίλοι της Ντόρτμουντ, έχω κάτι πολύ σημαντικό να σας πω. Το σκέφτηκα πολύ κατά τη διάρκεια των διακοπών μου και αποφάσισα να παραδώσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Έχω ήδη ενημερώσει τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή για την απόφασή μου. Φόρεσα αυτό το περιβραχιόνιο τα τελευταία 5 χρόνια με περηφάνια και τιμή. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ