Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την Σίτι για τον Γουόκερ η Μπάγερν

Ξεκινάει διαπραγματεύσεις με την Σίτι για τον Γουόκερ η Μπάγερν

Η επιθυμία του Κάιλ Γουόκερ ξεκινάει να γίνεται πράξη, καθώς η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να ανοίξει συζητήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για την μεταγραφή του Άγγλου

Λίγες ημέρες αφότου ενημέρωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι για να πάει στην Μπάγερν, ο Κάιλ Γουόκερ βλέπει την (πιθανότατα) μελλοντική του ομάδα να ετοιμάζεται να ανοίξει συζητήσεις με την πλευρά της αγγλικής πλευράς.

Οι διαπραγματεύσεις θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο Τόκιο, εκεί όπου οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για ένα προγραμματισμένο φιλικό προετοιμασίας μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ – Ελλάδα 14-15: Ανατροπή για όσκαρ από την Εθνική

Η συμφωνία φαίνεται πως θα κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ συν τα όποια μπόνους. Δεν αποκλείεται μέσα στην διαπραγμάτευση να πέσει και το όνομα του Μπέντζαμιν Παβάρ για ανταλλαγή, καθώς ο Γάλλος ενδιαφέρει άμεσα τους «Πολίτες».

Η Μπάγερν σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sky Germany έχει προσφέρει στον 33χρονο πλέον Κάιλ Γουόκερ, συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, ενώ το θέμα μισθού κλπ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στις συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και της ομάδας.

Όλα αυτά, ενώ η Μπάγερν Μονάχου διαπραγματεύεται ακόμη με ένα άλλο αγγλικό σύλλογο, την Τότεναμ για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ