Μεταγραφή με το… στανιό στην Μπάγερν θέλει ο Κέιν που πιέζει την Τότεναμ

Μεταγραφή με το… στανιό στην Μπάγερν θέλει ο Κέιν που πιέζει την Τότεναμ

Ο Χάρι Κάιν βλέπει την Τότεναμ να δυσκολεύει την μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου και έστειλε τελεσίγραφο στον Λονδρέζικο σύλλογο.

Το σίριαλ της μετακίνησης του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου έχει αρχίσει να… κουράζει τον Άγγλο επιθετικό. Τα έχει βρει σε όλα με τους Βαυαρούς και βλέπει την ομάδα του να έχει παράλογες οικονομικές απαιτήσεις και να δυσκολεύει την μεταγραφή.

Οι Πετεινοί έχουν ήδη αρνηθεί δύο προσφορές της Μπάγερν με την υψηλότερη να αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που απαιτούν 140 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα χωρίς δόσεις, με άμεση καταβολή. Ποσό υπερβολικό για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος σε κάτι λιγότερο από 12 μήνες…

Διαβάστε επίσης: ΜακΚόλουμ για Σλούκα: «Πρέπει να δείξει κατανόηση, δεν είναι ότι δεν τον σέβονται»

Εκεί ακριβώς σύμφωνα με τους Τimes σκοπεύει να πατήσει ο Κέιν και να ενημερώσει την ομάδα του πως είτε φέτος το καλοκαίρι με μεταγραφή, είτε το επόμενο ως ελεύθερος, θα πάει στην Μπάγερν Μονάχου, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου.

Όλα δείχνουν τελικά να βρίσκονται στα χέρια της Τότεναμ και του Ντάνιελ Λίβι, με τους περισσότερους να πιστεύουν πως δύσκολα ένας τόσο έμπειρος παράγοντας θα ρισκάρει το… κάζο του να χάσει το μεγαλύτερο περιουσιακό του στοιχείο τσάμπα το ερχόμενο καλοκαίρι…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ