Ήθελε να μείνει στην Μπάγερν ο Μανέ – Εκτός πλάνου τον έχει ο Τούχελ

Ήθελε να μείνει στην Μπάγερν ο Μανέ – Εκτός πλάνου τον έχει ο Τούχελ

Ο Σάντιο Μανέ είναι ανοικτός στο να ακούσει και να συζητήσει με την Αλ Νασρ, παρόλο που αυτός ηθελε την παραμονή του στην Μπάγερν

Η Αλ Νασρ θα κινηθεί για μια από τις μεγαλύτερες «βόμβες» του φετινού καλοκαιριού. Μετά την χαμένη μάχη με την Άστον Βίλα για τον Μούσα Ντιαμπί, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Σαουδική Αραβία, φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος πέρασε μια δύσκολη χρονιά στο Μόναχο με την φανέλα της Μπάγερν, μετά από σοβαρό τραυματισμό αλλά και ένα επεισόδιο που είχε με τον Σανέ στην μέση της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Δίκη Άλκη Καμπανού: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε ο εισαγγελέας

Ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στην Μπάγερν, με την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να είναι αντίθετοι προς αυτό το ενδεχόμενο.

Επομένως ο Μανέ μοιάζει πλέον ανοιχτός στο να ακούσει την Αλ Νασρ και στην συνέχεια να αποφασίσει αν θα γίνει συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς.

Ο 31χρονος πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, την περασμένη σεζόν με την φανέλα της Μπάγερν μέτρησε 38 συμμετοχές με 12 γκολ και 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ