Μπάγερν: Στο προσκήνιο ο Ορτέγκα της Σίτι, αλλιώς Ντε Χέα

Μπάγερν: Στο προσκήνιο ο Ορτέγκα της Σίτι, αλλιώς Ντε Χέα

Σύμφωνα με το SkySports, πρώτος στόχος της Μπάγερν για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Ορτέγκα της Σίτι, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ντε Χέα.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρι Κέιν η Μπάγερν Μονάχου και ο Τόμας Τούχελ συγκεντρώνουν όλη τους την προσοχή στην υπόθεση του τερματοφύλακα.

Απ’ όταν έγινε επίσημη η αποχώρηση του Γιαν Ζόμερ από τους «Βαυαρούς» αρκετά ονόματα τερματοφυλάκων έχουν συνδεθεί με τους πρωταθλητές Γερμανίας, όμως σύμφωνα με το Sky Sports δύο είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης: Το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ του Sky Sport, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Τόμας Τούχελ και Στέφαν Ορτέγκα στην οποία ο Γερμανός τεχνικός μετέφερε στον τερματοφύλακα της Σίτι πως τον θέλει διακαώς.

Ο Ορτέγκα ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πολίτες» έως το 2025 και αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 ως ελέυθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι είναι ενήμεροι σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί μετά το UEFA Super Cup του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Βέβαια, πάντα υπάρχει η περίπτωση του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον Πλέτενμπεργκ να αναφέρει πως μπορέι ο Ορτέγκα να αποτελεί προτεραιότητα αλλά η Μπάγερν έχει κάνει επαφές με την πλευρά του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ο Ντε Χέα βλέπει με καλό «μάτι» την μετακίνησή του στην Μπάγερν, έτσι εάν οι Βαυαροί το αποφασίσουν δεν θα είναι πρόβλημα να τα βρουν στους όρους του συμβολαίου μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ