Ρόμα: Ανακοίνωσε Ρενάτο Σάντσες και Παρέδες

Ρόμα: Ανακοίνωσε Ρενάτο Σάντσες και Παρέδες

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για την Ρόμα η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Σάντσες και Παρέδες.

Δύο μεταγραφές για την Ρόμα μέσα σε μία ημέρα αφού η ομάδα του Μουρίνιο απέκτησε τους Σάντσες και Παρέδες.

Ο Σάντσες βρισκόταν στη λίστα με τους «κομμένους» από τον Λουίς Ενρίκε και έτσι ο Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να τον αποκτήσει. Η συμφωνία εμπεριέχει οψιόν αγοράς που φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ αλλά εάν ο 25χρονος αγωνιστεί στο 60% των παιχνιδιών τότε αυτή η οψιόν γίνεται υποχρεωτική με τη γαλλική ομάδα να παίρνει 1 εκατ. ευρώ ως μέρος του deal.

Διαβάστε επίσης: Παραδοχή Μητσοτάκη για υπηρεσιακή αστοχία της ΕΛ.ΑΣ. – Ευχολόγια για λύσεις

Ο Σάντσες θεωρούταν το next big thing» όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Μπενφίκα και αυτό έπεισε την Μπάγερν να τον αγοράσει για 35 εκατ. ευρώ. Στην πρώτη του χρονιά στην Γερμανία δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε με αποτέλεσμα οι Βαυαροί να τον δανείσουν στην Σουόνσι το καλοκαίρι του 2017. Ύστερα από το τέλος του δανεισμού του αγωνίστηκε για ακόμη δύο χρόνια στους Γερμανούς οι οποίοι τον πούλησαν στην Λιλ αντί 20 εκατ. ευρώ. Με τη γαλλική ομάδα έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις για τρία χρόνια που του κέρδισε τη μεταγραφή στον κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Με την Παρί είχε 27 συμμετοχές με μόλις 2 γκολ αλλά η πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε τον ανάγκασε να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσο για τον Παρέδες Η Ρόμα ξόδεψε 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει και το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αργεντίνος μέσος έχει διάρκεια δύο ετών με τη δυνατότητα να επεκταθεί για ακόμη ένα χρόνο. Είναι μία παρόμοια περίπτωση με τον Σάντσες αφού και οι δύο παίκτες δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Ενρίκε και ήθελαν να πάνε σε μία ομάδα που τους υπολογίζει.

Ο 29χρονος επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Ιταλίας όπου έπαιξε τελευταία φορά τη σεζόν 2016-2017. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο καθώς έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Μπόκα Τζούνιορς, Κιέβο Βερόνα, Έμπολι, Ζενίτ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 334 αγώνες με 25 γκολ και 30 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ