«Πλησιάζει στην Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος – Μένει το «ΟΚ» της Άλκμααρ»

«Πλησιάζει στην Κάλιαρι ο Χατζηδιάκος – Μένει το «ΟΚ» της Άλκμααρ»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρζιο, η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χατζηδιάκου από την Άλκμααρ.

Η Κάλιαρι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του διεθνή Έλληνα αμυντικού, Παντελή Χατζηδιάκου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η νεοφώτιστη ομάδα της Serie A έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το «deal» είναι να δώσει την συγκατάθεσή της η Άλκμααρ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή δεδομένων με τον Μάικ Τζέιμς – «Βόμβα» από την Μονακό

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα του ίδιου δημοσιογράφου, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της Άλκμααρ από την Κάλιαρι για τον Χατζηδιάκο είναι κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Ο Χατζηδικάκος ήταν βασικός στην νίκη της Άλκμααρ με 5-1 απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ινγκλς στην πρεμιέρα του Ολλανδικού πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο. O 26χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται από την ηλικία των 15 ετών στον Ολλανδικό σύλλογο έχοντας περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής του κλαμπ μέχρι που προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα το 2015 στα 18 του.

Από τότε, ο Χατζηδιάκος έχει καταγράψει 209 συμμετοχές με την Άλκμααρ, με 5 γκολ και ασίστ. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 44 συμμετοχές (όλες βασικός) και ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας της Άλκμααρ μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League, όπου αποκλείστηκε απο την μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ