Mπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3-1: Show του Κέιν και εύκολη νίκη για τους Βαυαρούς

Mπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ 3-1: Show του Κέιν και εύκολη νίκη για τους Βαυαρούς

Με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δύο φορές η Μπάγερν Μονάχου είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Άουγκσμπουργκ επικρατώντας με σκορ 3-1.

Έχοντας τον Χάρι Κέιν σε τρομερή κατάσταση, η Μπάγερν Μονάχου δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Άουγκσμπουργκ επικρατώντας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Οι Βαυαροί είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους φιλοξενούμενους με τον Άγγλο επιθετικό να σκοράρει δύο φορές στην αναμέτρηση, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Η Μπάγερν άνοιξε το σκορ αργά στο πρώτο μέρος, με τον Ουντοκάι να σκοράρει σε λάθος εστία και να κάνει το 1-0 με αυτογκόλ στο 32′. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κέιν με το πρώτο του τέρμα έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Τούχελ φυλούσαν ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο μέρος, με τον Κέιν να σκοράρει στο 69′ ύστερα από την ασίστ του Ντέιβις για το τελικό 3-1.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ούλραϊχ, Ντέιβις, Κιμ(81’ Ντε Λιχτ), Ουπαμεκανό, Μαζραουί(70’ Λάιμερ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι(71’ Μίλερ), Σανέ(70’ Τελ), Κομάν(80’ Χράφενμπεργκ), Κέιν

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Ένγκελς, Μπάουερ, Ουντοκχάι, Πέντερσεν, Ντεμίροβιτς, Βάργκας(66’ Καρντονά), Ντορς, Ρεχμπεκάι(66’ Μπρέιθαουπτ), Μίτσελ(66’ Μπέλιο), Μπερίσα(66’ Τίετς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ