Πογέτ: «Ο Κέιν δεν θα μετανιώσει που πήγε στην Μπάγερν»

Πογέτ: «Ο Κέιν δεν θα μετανιώσει που πήγε στην Μπάγερν»

Συνέντευξή στην αγγλική εφημερίδα «Τhe Sun» παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ που αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Χάρι Κέιν τονίζοντας πως ο Άγγλος άσος δεν θα μετανιώσει για την μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου. «Ο Χάρι Κέιν τα πάει πολύ καλά στην Μπάγερν Μονάχου, οπότε δεν μπορεί να μετανιώσει που έφυγε από την Τότεναμ», είπε ο Ουρουγουανός […]

Συνέντευξή στην αγγλική εφημερίδα «Τhe Sun» παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ που αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Χάρι Κέιν τονίζοντας πως ο Άγγλος άσος δεν θα μετανιώσει για την μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου. «Ο Χάρι Κέιν τα πάει πολύ καλά στην Μπάγερν Μονάχου, οπότε δεν μπορεί να μετανιώσει που έφυγε από την Τότεναμ», είπε ο Ουρουγουανός προπονητής της εθνικής μας.

«Είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται τι συνέβη στην Τότεναμ δεδομένου ότι πέρασε τα τελευταία τρία χρόνια παίζοντας στο δικό του μισό σε αμυντικό στήσιμο και τώρα ξαφνικά παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν είναι εκεί. Νομίζω ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει απίστευτη επίδραση και το ποδόσφαιρο είναι εκπληκτικό.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη διαφορά είναι στα χαρακτηριστικά – Ο Ολυμπιακός πάντα είχε καλούς παίκτες, απλά φέτος άλλαξε τα κριτήρια

Υπήρξαν μερικά παιχνίδια που σημειώθηκαν πολλά γκολ και αυτό ήταν αναμενόμενο, αλλά νομίζω ότι ήταν ευπρόσδεκτο για τους οπαδούς της Τότεναμ. Τώρα είναι θέμα να δούμε αν μπορούν να το διατηρήσουν. Ο αντίκτυπος λειτούργησε καλά, αλλά τώρα έχει να κάνει με το αν μπορούν ή όχι να διατηρήσουν την αδρεναλίνη και να συνεχίσουν να αποδίδουν σε αυτό το επίπεδο αντί να ηρεμήσουν και να βολευτούν.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα για την Τότεναμ τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες», πρόσθεσε ο Πογέτ, ο οποίος στην διάρκεια της καριέρας του σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Τσέλσι και Τότεναμ.

«Δεν νομίζω ότι ο Χάρι Κέιν θα μετανιώσει που έφυγε από την Τότεναμ επειδή παίζει σε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στη Μπάγερν Μονάχου όπου θα διεκδικήσει κάθε τρόπαιο, αλλά σίγουρα θα σκέφτεται ότι αυτό που συμβαίνει στην Τότεναμ είναι απίστευτο».

Ο Γκουστάβο Πογέτ χαρακτήρισε επίσης «τεράστια στοιχήματα» για την Τσέλσι, τις αποκτήσεις των Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, και Έντσο Φερνάντες που έφτασε από την Μπενφίκα τον Ιανουάριο:

«Οι μεταγραφές του Έντσο Φερνάντες και του Μόισες Καϊσέδο ήταν και οι δύο μεγάλα στοιχήματα. Ονομάζω αυτούς τους τύπους μεταγραφών «στη μόδα», όπου φαίνεται ότι είναι το δημοφιλές πράγμα να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε μια συγκεκριμένη θέση.

Το είδαμε να συμβαίνει με τερματοφύλακες, σέντερ μπακ και επιθετικούς, τώρα η τάση είναι να πληρώνεις 100 εκατομμύρια λίρες για έναν κεντρικό χαφ. Το έχουμε δει με τον Ντέκλαν Ράις (στην Άρσεναλ), τον Καϊσέδο και τον Φερνάντες. Φαίνεται να είναι στη μόδα και δεν μου αρέσει αυτό στο ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ