Ανατροπές για Φράιμπουργκ (2-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1)

Ανατροπές για Φράιμπουργκ (2-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1)

Φράιμπουργκ (2-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1) ανέτρεψαν τις εις βάρος τους καταστάσεις και κατάφεραν να πάρουν στο τέλος της νίκη. Σπουδαίο διπλό για την Στουτγκάρδη (3-0).

Φράιμπουργκ (2-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1) πέτυχαν σπουδαίες ανατροπές και πήραν τη νίκη. Σπουδαίο διπλό για την Στουτγκάρδη στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου (3-0), την ίδια ώρα που Λεβερκούζεν (2-1) και Λειψία (3-1) συνεχίζουν ακάθεκτες μετά από 8 «στροφές» στην Bundesliga.

Φράιμπουργκ – Μπόχουμ 2-1

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ – Έβερτον 2-0: Ο Σαλάχ καθάρισε το ντέρμπι του Λίβερπουλ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπόχουμ. Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν σκούρα όταν στο 15′ ένας πρώην «ερυθρόλευκος, ο Γκονζάλο Πασιένσια έκανε το 1-0 από ασίστ του Ασάνο. Ωστόσο η απάντηση ήρθε 11 λεπτά αργότερα με τον Ντόαν και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Γκρίφο από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στο δεύτερο 45λεπτο υπήρξαν φάσεις αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με αποτέλεσμα η Φράιμπουργκ να ανέβει στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Χόφενχαϊμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

Η Χόφενχαϊμ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπάιερ. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου άνηκε απόλυτα στην Άιντραχτ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να «σφραγίσουν» μία σπουδαία νίκη. Αρχικά στο 11΄με τον Μαρμούς και ύστερα με τον Κνάουφ στο 23′

Το τελικό 1-3 σημείωσε ο Σκίρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα του Τόπμολερ να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-2

Ντάρμσταντ – Λειψία 1-3

Ουνιόν Βερολίνου – Στουτγκάρδη 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ