«Έδεσε» στο Μόναχο για ακόμη έναν χρόνο Νόιερ και Ούλραϊχ η Μπάγερν (pics & vid)

«Έδεσε» στο Μόναχο για ακόμη έναν χρόνο Νόιερ και Ούλραϊχ η Μπάγερν (pics & vid)

Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ υπέγραψαν νέα συμβόλαια με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2025.

Τα γκολποστ της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται οι Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τους δύο τερματοφύλακές τους έως τον Ιούνιο του 2025. Η Μπάγερν επέλεξε να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας μαζί τους με ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται οι δυο τους να… χτίζουν έναν τοίχο με τούβλα μπροστά από μία εστία.

O 37χρονος πλέον αρχηγός της Μπάγερν, Μάνουελ Νόιερ, δήλωσε για την επέκταση του συμβολαίου του έως τις 30 Ιουνίου 2025: «Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην Μπάγερν για έναν ακόμη χρόνο. Μετά τον τραυματισμό μου που με κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, είμαι πλέον σε τέλεια φόρμα. Για εμένα είναι απόλαυση να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο φορώντας τη φανέλα αυτής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Φίλιπ Πετρούσεφ και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ ήρθαν για να (μας) πουν ότι το μπάσκετ αλλάζει

Είμαι σίγουρος πως μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε του στόχους μας τα επόμενα χρόνια και προφανώς να προκριθούμε στον τελικό του Champions League του 2025 στο Μόναχο. Το να γνωρίζω δε πως θα έχω στο πλευρό μου τον Σβεν με κάνει να νιώθω ακόμη καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ