Ρήξη χιαστού για τον διαιτητή Φέλιξ Μπριχτ

Ρήξη χιαστού για τον διαιτητή Φέλιξ Μπριχτ

Πρόωρο τέλος στην αγωνιστική περίοδο 2023/2024 για τον Φέλιξ Μπριχτ καθώς ο Γερμανός διαιτητής υπέστη ρήξη χιαστού σε ένα ιστορικό για τον ίδιο ματς

Ο Φέλιξ Μπριχτ, ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην Γερμανία αλλά και στην Ευρώπη, στάθηκε άτυχος αφού υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα Άϊντραχτ Φρανκφούρτης- Στουτγκάρδη.

Μάλιστα αυτό ήταν το παιχνίδι ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον 48χρονο διαιτητή καθώς αυτό ήταν  344ο ματς που σφύριζε στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το επίτευγμα του Βόλφγκανκ Σταρκ από τον Μάιο του 2017. Έτσι μπήκε ένα πρόωρο τέλος για τον  Μπριχτ στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη «Λεωφόρο»- Θα φτάσει το θέμα στον Υπουργό;

«Είναι αυτό που είναι. Αυτή είναι η ζωή. Τώρα στέκομαι εδώ και έχω το ρεκόρ. Είμαι χαρούμενος και γι’ αυτό. Από την άλλη, είμαι επίσης πεσμένος», δήλωσε ο Μπριχ μετά το τέλος του αγώνα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Στουτγάρδη, ο οποίος στο επάγγελμα είναι γιατρός.

Ο Μπριχτ είναι γνωστός και στην χώρα μας καθώς ο Γερμανός διαιτητής έχει διευθύνει 3 αγώνες για τη Stoiximan Super League, 2 για τα Playoffs του πρωταθλήματος, καθώς, επίσης και τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, στον οποίον οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 2-0 κατακτώντας το νταμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ