Αυτόν παίρνει για αντικαταστάτη του Παπασταθόπουλου η Ντόρτμουντ

Αυτόν παίρνει για αντικαταστάτη του Παπασταθόπουλου η Ντόρτμουντ

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ και η γερμανική ομάδα φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον παίκτη που θα τον διαδεχθεί.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ, έναντι περίπου 20.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τη γαλλική «Equipe», η γερμανική ομάδα έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Πρόκειται για τον 22χρονο Γάλλο στόπερ, Αμπντού Ντιαλό, ο οποίος διένυσε εξαιρετική σεζόν στη Μάινζ και είχε προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον των Μαρσέιγ, Νάπολι και Άρσεναλ. Η τελευταία τον είχε τοποθετήσει στο στόχαστρό της ως εναλλακτική επιλογή, σε περίπτωση που η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου δεν προχωρούσε.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» της Bundesliga, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ντιαλό και μένει να τα βρούνε με την ομάδα του, αναλογίζονται το ενδεχόμενο να κινηθούν και για τον Μεχντί Μπενατιά της Γιουβέντους.

O Ντιαλό πραγματοποίησε συνολικά 30 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ τη φετινή σεζόν. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία της Μονακό, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει και από τη βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ