Ο πρόεδρος της Ινσταμπούλσπορ απέσυρε την ομάδα του στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία

Ο πρόεδρος της Ινσταμπούλσπορ απέσυρε την ομάδα του στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία

Άλλο ένα ακραίο σκηνικό σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Τουρκίας, με τον πρόεδρο της Ινσταμπούλσπορ να παίρνει την ομάδα του και να φεύγει από το ματς κόντρα στην Τραμπζονσπόρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία

Απίθανο περιστατικό για άλλη μια φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Τουρκίας. Περίπου μια εβδομάδα μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκουτσού σε διαιτητή, ο πρόεδρος της Ινσταμπούσπορ θέλησε να τον αντιγράψει, αποσύροντας την ομάδα του από το γήπεδο στον αγώνα κόντρα στην Τραμπζονσπόρ ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την ην κακή διαιτησία του άρχοντα της αναμέτρησης.

Πιο συγκεκριμένα, στο 67ο λεπτό ποδοσφαιριστής της Ισνταντμπουλσπόρ ανατράπηκε στην περιοχή της Τράμπζονσπορ, ο διαιτητής και ο VAR δεν είδαν παράβαση και στην αντεπίθεση η ομάδα την Τραπεζούντα έκανε το 2-1 και πέρασε εκ νέου μπροστά στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Με τον Μπαρτζώκα… μέχρι τέλους κι ακόμα παραπέρα

Οι γηπεδούχοι θεωρούν ότι έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ και να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ τους, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη και έφερε την ακραία αντίδραση του προέδρου της Ισνταντμπουλσπόρ.

Ο Φαΐτσκ Σαριαλίογλου κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο στο 70ο λεπτό  και απέσυρε την ομάδα του από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του διαιτητή Σανσαλάν.

Για τη ιστορία να αναφέρουμε ότι, η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος έπαιξε ως βασικός, πριν τη διακοπή ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ