Στην Ντόρτμουντ δεν συγχωρούν: «Τσουχτερά» πρόστιμα σε όσους επιστρέψουν με περιττά κιλά

Στην Ντόρτμουντ δεν συγχωρούν: «Τσουχτερά» πρόστιμα σε όσους επιστρέψουν με περιττά κιλά

«Μέχρι και 1.000 ευρώ ανά 100 γραμμάρια»

Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ προσέχουν για να έχουν…

Οι Βεστφαλοί δεν θέλουν να πέσουν στην γνωστή… παγίδα που θέλει τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν με περιττά κιλά από τις διακοπές των εορτών.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν αποφάσισαν να εφαρμόσουν έναν εσωτερικό κανονισμό, προκειμένου να συμμορφώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: H διαφορά της Αγγλικής ΚΕΔ και το «κυνήγι» που τρώει από το VAR η Λίβερπουλ – Χαμός στο Νησί

Πιο συγκεκριμένα όσοι επιστρέψουν με περιττά κιλά θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην… τσέπη πληρώνοντας μάλιστα 1.000 ευρώ ανά 100 γραμμάρια.

«Μας ζυγίζουν κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της χρονιάς και μετά την επιστροφή μας στις προπονήσεις. Για κάθε περιτό κιλό, το πρόστιμο είναι χίλια ευρώ. Από ένα επίπεδο και πάνω, η κλίμακα ανεβαίνει στα χίλια ευρώ ανά 100 γραμμάρια», τόνισε αρχικά ο δεξιός μπακ της Ντόρτμουντ Τόμας Μενιέ, ο οποίος πρόσθεσε ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τιμωρήθηκε με χρηματικο πρόστιμο 10.000 ευρώ!

«Χωρίς να αναφέρω ονόματα, υπήρχε ένας παίκτης, στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 10 χιλιάδες ευρώ! Του δόθηκε η δυνατότητα να μειώσει το πρόστιμο, αν έχανε όλο το περιττό βάρος σε μία εβδομάδα και τελικά τα κατάφερε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ