Ντάιερ: «Από μικρό παιδί το ονειρευόμουν»

Ντάιερ: «Από μικρό παιδί το ονειρευόμουν»

Ο Έρικ Ντάιερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Μπάγερν Μονάχου εκφράζοντας την εκπλήρωση ενός ονείρου που είχε ο ίδιος.

Έπειτα από μια 10ετία στο Λονδίνο, ο Έρικ Ντάιερ ρίχνει τίτλους τέλους στη μεγάλη θητεία του στην Τότεναμ και πλέον θα κάνει παρέα στον Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία επισημοποίησε την απόκτησή του.

Ο Άγγλος αμυντικός αποκτήθηκε από τα «σπιρούνια» το 2014 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για 5 εκατομμύρια ευρώ και τώρα αποχωρεί, έχοντας κλείσει τον κύκλο του στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης: Στον Ολυμπιακό για 3,5 χρόνια ο Τσικίνιο, παλεύει να τον φέρει άμεσα – Το θρίλερ με Παλομίνο και οι επαφές για 2ο στόπερ και κόφτη

Ο Ντάιερ ανέφερε πως από μικρό παιδί ονειρευόταν να παίξει σε συλλόγους τέτοιου μεγέθους και η Μπάγερν τού πρόσφερε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει ένα τεράστιο βήμα, από τη στιγμή που ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον υπολόγιζε καθόλου.

Η συμφωνία για τη μεταγραφή του αφορά δανεισμό έξι μηνών, με την Μπάγερν να διατηρεί οψιόν επέκτασης συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2025, διαθέτοντας συνολικά περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ