Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράιαν Σαραγόσα (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράιαν Σαραγόσα (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε δικό της τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό της Γρανάδα, Μπράιαν Σαραγόσα.

Η Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε μία πολύ σημαντική προσθήκη για την επιθετική της γραμμή. Οι Πρωταθλητές Γερμανίας έφτασαν σε συμφωνία με την Γρανάδα και απέκτησαν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό,Μπράιαν Σαραγόσα.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Καμπράλ- Την Παρασκευή ο προημιτελικός με τη Νότιο Αφρική

Οι Βαυαροί είχαν «κλείσει» αρχικά την απόκτηση του Ισπανού άσου για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, τα πλάνα του γερμανικού συλλόγου άλλαξαν καθώς ο Κίνγκσλεϊ Κομάν τραυματίστηκε και ο Τόμας Τούχελ ζήτησε την απόκτηση ενός εξτρέμ εγνωσμένης αξίας. Κάπως έτσι η Μπάγερν πήρε την απόφαση και θα εντάξει άμεσα στο δυναμικό της τον Σαραγόσα με την μορφή δανεισμού από την ομάδα της Ανδαλουσίας και στην συνέχεια θα τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2029, αποτελώντας μία επένδυση για το μέλλον.

Φέτος, ο Σαραγόσα μετράει έξι γκολ και δύο ασίστ σε 21 συμμετοχές στη La Liga, ενώ έχει κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας στον αγώνα με την Σκωτία τον περασμένο Οκτώβρη, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ