Πουλάει τον Μπακαμπού στην Μπέτις η Γαλατασαράι (pic)

Πουλάει τον Μπακαμπού στην Μπέτις η Γαλατασαράι (pic)

Συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αναμένεται να γίνει ξανά ο Σεντρίκ Μπακαμπού που θα πάρει μεταγραφή από τη Γαλατασαράι για την Μπέτις.

Μόλις λίγους μήνες φαίνεται πως κράτησε η θητεία του Σεντρίκ Μπακαμπού στη Γαλατασαράι καθώς ο επιθετικός από το Κονγκό είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μπέτις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, οι Τούρκοι έκαναν αποδεκτή την πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ των Ανδαλουσιανών για τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού ο οποίος θα ανταμώσει ξανά με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ολυμπιακός ψάχνει στο Μόναχο το «κλειδί» της Euroleague – Οι πρώτοι υπολογισμοί για την «κατάταξη»

Εδω και αρκετές μέρες οι δύο ομάδες βρίσκονταν σε επαφή για τη μεταγραφή, η οποία όπως φαίνεται έχει δρομολογηθεί. Ο Μπακαμπού δεν είχε τον ρόλο που θα ήθελε στη Γαλατά και σε 16 συμμετοχές (κυρίως ως αλλαγή) σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε μόλις δύο γκολ.

Η Μπέτις θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υπογράψει φέτος ο 32χρονος άσος αφού το καλοκαίρι πήγε αρχικά στην Αλ Νασρ, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και έφυγε μέσα σε λίγες μέρες για τη Γαλατά από όπου και αποχωρεί τώρα με προορισμό την Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ