Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 2-3: Της έκλεισε το σπίτι με ανατροπή στην ανατροπή…

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ 2-3: Της έκλεισε το σπίτι με ανατροπή στην ανατροπή…

Μεγάλη νίκη για τη Χόφενχαϊμ με 3-2 επί Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία σε ένα ματς με δύο ανατροπές.

Η Χόφενχαϊμ ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και νίκησε μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ με 3-2, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Bundesliga, μετά από συναρπαστικό ματς, που το αποτέλεσμα του δυσκολεύει τους Βεστφαλούς ακόμη και για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπεμπού και η Μπορούσια ισοφάρισε με τον Μάλεν (21′) για να πάρει την πρωτοπορία με τον Σλότερμπεκ τέσσερα λεπτά αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Τα πάνω – κάτω με Ελ Κααμπί και Ποντένσε

Στο δεύτερο μέρος η Χόφενχαϊμ ήταν όμως καλύτερη και πέτυχε δύο γκολ σε τρία λεπτά με τον Μπέιερ (61′ και 64′), φθάνοντας στη σπουδαία νίκη.

Ντόρτμουντ: Μάιερ, Σλότερμπεκ, Ριέρσον, Μάατσεν (75’ Αντεγέμι), Τσαν, Ζάμπιτσερ (75’ Μπινό Γκίτενς), Μπραντ, Ρόις (87’ Ντουρανβίλ), Μάλεν, Σάντσο, Φίλκρουγκ (75’ Μουκοκό).

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Καντεζάμπεκ, Καμπάκ, Μπρουκς, Γκρίλιτς, Σταχ, Τοχομτσού, Κράμαριτς (68’ Γκάιγκερ), Μπεμπού, Σκοβ (49’ Γιούρασεκ), Μπάιερ.

Νωρίτερα, η Αϊντραχτ χάρη στο γκολ του Μαρμούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ (2-2) μέσα στη Φρανκφούρτη και να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες της για να διεκδικήσει μια θέση στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ