Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Δεν μπορούν τα παλικάρια…

Μετά τη νίκη επί της Λειψίας η Μπάγερν επέστρεψε στις γκέλες αφού ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Παρένθεση φαίνεται πως ήταν η νίκη επί της Λειψίας την προηγούμενη αγωνιστική για την Μπάγερν που για την 24η στροφή της Bundesliga έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Έτσι, σε περίπτωση που η Λεβερκούζεν νικήσει την Κυριακή την Κολωνία, θα αφήσει τους Βαυαρούς στο -10 και μόνο αν… αποχωρήσει από το πρωτάθλημα θα χάσει τον τίτλο.

Oι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, γύρισαν το ματς με τους Τελ και Μουσιάλα, αλλά δέχθηκαν άλλο ένα «χτύπημα» από τον Χόλερ τρία λεπτά πριν τα 90′ και άφησαν ακόμη δύο βαθμούς στο «Europa-Park Stadion».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο τρόμος στα μάτια τους…

Άλλη μία οδυνηρή απώλεια βαθμών για την ομάδα του Τόμας Τούχελ, που αδυνατεί να ακολουθήσει την πρωταθληματική πορεία της Λεβερκούζεν και είναι έτοιμη να παραδώσει το στέμμα της μετά από 11 σερί τίτλους. Η Φράιμπουγκ προηγήθηκε στο 12′ με ωραίο σουτ του Γκίντερ, όμως η Μπάγερν βρήκε τον τρόπο να «επιστρέψει» και να πάρει προβάδισμα με γκολ των Τελ (35′) και Μουσιάλα (75′), πριν έρθει το 2-2 από τον Χόλερ στο 87′.

Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Γκούντερ, Γκούλντε, Γκίντερ, Σιλντίλια, Ντόαν(77’ Βάισχαουπτ), Γκρίφο(64’ Ρολ), Χέφλερ, Έγκεσταϊν(85’ Φίλιπ), Χέλερ, Σάλαϊ(77’ Γκρέγκοριτς)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ(64’ Λάιμερ), Κιμ, Ντάιερ, Γκερέρο(64’ Ντέιβις), Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα, Μίλερ(76’ Τσούπο-Μότινγκ), Μουσιάλα(83’ Ουπαμεκανό), Τελ, Κέιν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ