Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 3-0

Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 3-0

Η Γκλάντμπαχ φαίνεται πως έμεινε στις σπουδαίες εμφανίσεις των περασμένων αγωνιστικών και έχασε με κάτω τα χέρια (3-0) από τη Βόλφσμπουργκ που το ήθελε περισσότερο.

Οι Λύκοι τελικά φάνηκαν πιο πεινασμένοι από τα Πουλάρια. Ήταν όμως θέμα κινήτρου. Η Βόλφσμπουργκ φλερτάρει με τη ζώνη του υποβιβασμού την ώρα που η Γκλάντμπαχ προερχόμενη από δυο σερί νίκες, με άλλη μια έφτανε στη δεύτερη θέση πίσω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου.

Σε αυτό το δεδομένο κρίθηκε το ματς. Η Βόλφσμπουργκ στο μισάωρο ήταν ήδη μπροστά με 2-0 με γκολ των Μαλί (4’) και Ντίνταβι (25’). Η Γκλάντμπαχ είχε λιγοστές καλές στιγμές στο ματς και δεν ανησύχησε τους γηπεδούχους που πέτυχαν και ένα τρίτο γκολ στο 71’ με τον Γκιλαβογκί. Κάπως έτσι η Βόλφσμπουργκ ανέβηκε 11η και η Γκλάντμπαχ κόλλησε στην 4η θέση.

Βόλφσμπουργκ: Καστέλς – Βερχέγκ, Ούντοκαϊ, Μπρουκς, Ίτερ (Γουίλιαμ 63’) – Γκολαβογκί, Γκέρχαρντ – Οριζί, Ντίνταβι (Μαντιμπά 72’), Μαλί – Γκόμες

Γκλάντμπαχ: Σόμερ – Γιάντσκε (Κιζάνς 31’) – Αζάρ (Ντρμιτς 83’), Γκίντερ, Ζακαρία, Γκρίφο – Στιντλ, Ράφαελ (Μπομπαντίγια 83’)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ