«Η Ντόρτμουντ κρίνει το μέλλον του Κόβατς στη Μπάγερν»

«Η Ντόρτμουντ κρίνει το μέλλον του Κόβατς στη Μπάγερν»

Πιο πιθανή από ποτέ θεωρείται η απόλυση του Νίκο Κόβατς στη Μπάγερν και τα πάντα θα κριθούν στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τη Ντόρτμουντ, όπως αναφέρει ο γερμανικός Τύπος.

Ζήτημα Νίκο Κόβατς πιο έντονα από ποτέ τίθεται στη Μπάγερν Μονάχου. Ο διασυρμός με 5-1 από την Άιντραχτ στην στη Φρανκφούρτη, ο οποίος έχει φέρει τους Βαυαρούς στην τέταρτη θέση και στους 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή, έχει «γεννήσει» θέματα.

Συγκεκριμένα και λίγες μέρες πριν το ματς των Βαυαρών με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του προπονητή της ομάδας, Νίκο Κόβατς έχει γίνει πολύ μεγάλη. Τα γερμανικά δημοσιεύματα τονίζουν, μάλιστα, πως το «Klassiker» της επόμενης βδομάδας με τη Ντόρτμουντ θα κρίνει πολλά για το μέλλον του Κροάτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας του Μονάχου.

Ήδη οι Σαλιχάμιτζιτς και Ρουμενίγκε έχουν ασκήσει κριτική στον Κόβατς για τις επιλογές, τα λάθη του, την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα, αλλά και τις πολλές βαθμολογικές απώλειες στη Bundesliga (σ.σ. έχει χάσει βαθμούς σε 5 από τα 10 ματς του φετινού πρωταθλήματος) δείχνοντας πως ο Κόβατς έχει χάσει σε μεγάλο μέρος της εμπιστοσύνης των ανθρώπων της διοίκησης προς το πρόσωπό του.

«Δεν τα παράτησα πέρσι, ούτε και θα το κάνω τώρα. Για το αν υπάρχει ο θέμα προπονητή καλύτερα να ρωτήσετε την διοίκηση», ανέφερε ο ίδιος ο Κροάτης τεχνικός, όμως τα πράγματα δεν δείχνουν και πολύ καλά για εκείνον στον Μόναχο.

Υπενθυμίζεται πως ο Κόβατς είχε περάσει και πέρυσι μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης, ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει και φέτος να αντιστρέψει το κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ