Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ 4-3 (vid)

Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ 4-3 (vid)

Ο Χάαλαντ δεν σκόραρε και μοιραία η Ντόρτμουντ ηττήθηκε 4-3 από τη Λεβερκούζεν, σε ένα απίστευτο ματς που αποτέλεσε διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Πρωταγωνιστής για τις «ασπιρίνες» ο Φόλαντ, που πέτυχε 2 γκολ!

Σε ένα τρομερό… φεστιβάλ ποδοσφαίρου, με πολλές ανατροπές, 7 γκολ και σασπένς μέχρι το τέλος, η Λεβερκούζεν επικράτησε με σκορ 4-3 της Ντόρτμουντ, για την 21η αγωνιστική της Bundesliga!

Οι «ασπιρίνες» πλέον βρίσκονται στην 5η θέση με 37 βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά τους από τους Βεστφαλούς στους 2 βαθμούς. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ είναι 3η με 39 πόντους και στο -3 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, που έχει 42 βαθμούς και με ματς λιγότερο οι Βαυαροί.

Ο Χάαλαντ δεν σκόραρε για πρώτη φορά και η Ντόρτμουντ υπέστη τη δεύτερη σερί της ήττα, μετά από εκείνη του Κυπέλλου από τη Βέρντερ Βρέμης (3-2).

Το ματς ήταν η ανατροπή, της ανατροπής, ω ανατροπή! Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματικά. Αρχικά, η Λεβερκούζεν προηγήθηκε με πλασέ του Φόλαντ στο 20′, ωστόσο με τη… σέντρα έγινε το 1-1! Ο Μπραντ έκλεψε την μπάλα και κέρδισε κόρνερ μετά από επέμβαση του Χράντεσκι. Στη συνέχεια της φάσης ο Ματς Χούμελς σκόραρε με κεφαλιά, κάνοντας το 1-1 στο 22′.

Στο 33′ μπήκε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, με τον Τσαν να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και να κάνει την απόλυτη ανατροπή για τη Ντόρτμουντ (1-2). To 2-2 διαμόρφωσε ο Φόλαντ στο 43′ με σουτ από το ύψος της περιοχής και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Το β’ μέρος ήταν το ίδιο… χιτσκοκικό! Στο 65′ έγινε το 3-2 για τη Ντόρτμουντ, όταν ο Χακίμι άλλαξε εκπληκτικά με τον Σάντσο και ο πρώτος έδωσε στον Γκερέιρο ο οποίος με διαγώνιο πλασέ σκόραρε.

Ο αγώνας βέβαια είχε μία ακόμη ολική ανατροπή! 3-3 ο Μπέιλι στο 81′ και ένα λεπτό αργότερα έγινε το 4-3 για τη Λεβερκούζεν, με τον Λαρς Μπέντερ να πετυχαίνει γκολ με κεφαλιά!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Λ.Μπέντερ, Σ.Μπέντερ, Τα, Σινκγκράφεν, Ταπσόμπα, Αμίρι (89′ Ντράγκοβιτς), Μπελαράμπι (46’ Βάιζερ), Χάβερτς, Φόλαντ, Ντιαμπί (71’ Μπέιλι)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Ακανζί (86′ Αζάρ), Γκερέιρο, Χούμελς, Χακίμι, Ζαγκαντού, Τσαν (87′ Γκέτσε), Βίτσελ, Σάντσο, Μπραντ (46’ Ρέινα), Χάλαντ

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ