O απίστευτος Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ (pics, vids)

O απίστευτος Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ (pics, vids)

Ο Νορβηγός στράικερ της Μπορούσια Ντόρτμουντ με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης έφτασε τα 40 τη φετινή σεζόν σε μόλις 30 ματς.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει βαλθεί να τρελάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη τη φετινή χρονιά με τα κατορθώματά του.

Ο Νορβηγός σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Ντόρτμουντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέρντερ Βρέμης για την 23η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε τα 40 τέρματα τη σεζόν 2019-2020 σε 30 μόλις αγώνες.

Ο 19χρονος επιθετικός είχε 28 γκολ σε 22 αγώνες με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ, με τα 8 εξ αυτών να είναι στο Champions League και να προσελκύουν το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Τελικά η Ντόρτμουντ ήταν αυτή που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του και ο Νορβηγός φροντίζει να κάνει απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν άμεσα.

Ο Χάαλαντ έχει 12 γκολ σε 8 ματς με τη φανέλα των Βεστφαλών, 9 γκολ σε 6 ματς πρωταθλήματος, ενώ την Τρίτη (18/02) σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Champions League.

Μάλιστα, αν το αυστριακό πρωτάθλημα είχε μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας (σ.σ. κάθε τέρμα στην Αυστρία πολλαπλασιάζεται με 1,5 ενώ στη Γερμανία με 2) ήταν σχεδόν δεδομένο πως ο Νορβηγός θα κατακτούσε το «Χρυσό Παπούτσι» τη φετινή σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=VU0TFqN3Pds

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ