Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα της Μπενφίκα ενόψει ΠΑΟΚ (pic)

Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα της Μπενφίκα ενόψει ΠΑΟΚ (pic)

Ο πορτογαλικός σύλλογος ανακοίνωσε τους παίχτες που θα έχει στην διάθεσή της για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Μπενφίκα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας θέλει να πάρει την πρόκριση για τα play-off της διοργάνωσης και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στην είσοδο της στους ομίλους.

Ο Ζόρζε Μέντες έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ο τεχνικός των «αετών» άφησε εκτός αποστολής τον Ντιέγκο Σόουζα, ο οποίος, μάλιστα, δεν υπολογίζεται. Παράλληλα, θα έχει μαζί του 33 ποδοσφαιριστές, με τους Έλληνες, Οδυσσέα Βλαχοδήμο και Ανδρέα Σάμαρη, να είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Αναλυτικά η αποστολή: Βλαχοδήμος, Σβίλαρ, Σάμουελ Σοάρες, Έλτον Λέιτε, Γκριμάλδο, Ζιλμπέρτο, Βερτόνχεν, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα, Νούνο Ταβάρες, Ζοάο Περέιρα, Τομάς Ταβάρες, Φέρο, Γκαμπριέλ, Σικίνιο, Πίζι, Σάμαρης, Βάιγκλ, Τααράμπτ, Φλορεντίνο, Γκονσάλο Ράμος, Νταβίντ Ταβάρες, Έβερτον, Ντάργβιν, Βάλντσμιντ, Τσέρβι, Σεφέροβιτς, Ντιόγκο Γκονσάλβες, Ράφα, Πεδρίνιο, Ζότα, Βινίσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ