Γκριμάλδο : «Εξαιρετικός παίκτης ο Ζίβκοβιτς»

Γκριμάλδο : «Εξαιρετικός παίκτης ο Ζίβκοβιτς»

Ο Γκριμάλδο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άντριγια Ζίβκοβιτς λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα (15/9).

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Μπενφίκα την Τρίτη (15/9) στην Τούμπα για τον 3ο προκριματικο γύρο του Champions League. Λίγες μέρες πριν τον αγώνα ο παίκτης των Πορτογάλων, Γκριμάλδο, μίλησε μεταξύ άλλων για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν αντίπαλό του, Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι σε φόρμα. Έχω επανέλθει πλήρως και είμαι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δουλεύω μαζί με την ομάδα εδώ και αρκετές ημέρες και μπορώ να αποτελέσω μια επιλογή για τον προπονητή μου αν εκείνος το αποφασίσει. Ήδη όμως προπονούμαι με την ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Για το παιχνίδι: «Γνωρίζουμε ότι είναι μονό παιχνίδι και ότι θα παίξουμε στην Ελλάδα για να τα δώσουμε όλα. Τόσο εμείς όσο και ο προπονητής μας έχουμε ετοιμαστεί για να κερδίσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτή την εβδομάδα ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον ΠΑΟΚ και έχουμε δουλέψει πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να σας πω περισσότερα παρά μόνο ότι ο προπονητής μας, μας έχει δείξει πως παίζουν και τι πρέπει να κάνουμε».

Για τον Άντριγια Ζίβκοβιτς: «Μάθαμε πριν λίγες ημέρες τα νέα. Θα σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Του εύχομαι ένα λαμπρό μέλλον στον ΠΑΟΚ αλλά μετά από το δικό μας παιχνίδι…».

Για το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα του 2018 και τη νίκη των Πορτογάλων με 4-1: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι παρά το σκορ. Ήταν ένα περίπλοκο ματς για εμάς διότι στην Πορτογαλία δεν είχαμε κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ