Μπεργκ : «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε»

Μπεργκ : «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε»

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση.

Η Ομόνοια προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League μετά τη νίκη της στα πέναλτι επί του Ερυθρού Αστέρα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, φάνηκε ενθουσιασμένος από την πρόκριση της ομάδας του. Δήλωσε, μάλιστα, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλύτερη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο τόνισε ότι η Ομόνοια θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση.

«Επιλέξαμε την σωστή τακτική, ήμασταν επίσης πολύ σωστά προετοιμασμένοι. Ο πρωταρχικός στόχος που ήταν το Europa League επιτεύχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας αλλά θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.

Γνωρίζουμε πως ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλύτερος από την Λέγκια και ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά θα προσπαθήσουμε.

«Αυτή τη στιγμή μας απασχολεί το ματς της Κυριακής. Γιορτάσαμε χθες την πρόκριση. Ήταν θαυμάσιο αυτό που συνέβη για μένα μετά την κατάκτηση του πολωνικού πρωταθλήματος με την Λέγκια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ