Ομόνοια : Απέκτησε τον Σιεϊού πριν τον Ολυμπιακό (pic)

Ομόνοια : Απέκτησε τον Σιεϊού πριν τον Ολυμπιακό (pic)

Ο κυπριακός σύλλογος προχώρησε στην απόκτηση του Αμπντουλαΐ Σιεϊού λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι των play-off του Champions League, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ερχόμενη Τετάρτη (23/09), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ομόνοια για τα play-off του Champions League. Ο κυπριακός σύλλογος κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα στον προηγούμενο γύρο, ωστόσο θέλει να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται για να μπορέσει να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».

Λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς, λοιπόν, η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμπντουλαΐ Σιεϊού. Ο 27χρονος μέσος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπούρσασπορ στις αρχές Αυγούστου και παρότι είχε πολλές προτάσεις, επέλεξε την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Το νέο του συμβόλαιο είναι για δύο χρόνια και επιστρέφει στην Κύπρο έπειτα από 1,5 χρόνο απουσίας. Συγκεκριμένα, προτού αποκτηθεί από τον τουρκικό σύλλογο, έπαιξε για 2,5 χρόνια με την φανέλα της Ανόρθωση. Στην Τουρκία, μέτρησε 60 παρουσίες με απολογισμό πέντε γκολ ενώ είναι 27 φορές διεθνής με την Νιγηρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι ο 27χρονος διεθνής Νιγηριανός μέσος, Abdullahi Shehu, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Bursaspor. Το συμβόλαιο συνεργασίας είναι διάρκειας δύο χρόνων. Καλωσορίζουμε τον Abdullahi Shehu στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ