Ολυμπιακός : «Ήρθε η ώρα της επιστροφής μας στο Champions League» (pics)

Ολυμπιακός : «Ήρθε η ώρα της επιστροφής μας στο Champions League» (pics)

Ο Ολυμπιακός κοιτάει για μία ακόμη φορά ψηλά στα αστέρια και θέλει κόντρα στην Ομόνοια στο Καραϊσκάκη να κάνει το πρώτο, και συνάμα αποφασιστικό, βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League!

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία. Ένα ακόμη σπουδαίο ματς, το οποίο πιθανότατα θα τον φέρει πιο κοντά στα «αστέρια» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν αύριο Τετάρτη (23/9, 22:00) την Ομόνοια στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στόχος του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του είναι μία νίκη δίχως να δεχθούν γκολ. Ένα αποτέλεσμα το οποίο θα τους επιτρέψει να ταξιδέψουν στην Κύπρο με αέρα πρόκρισης. Υπενθυμίζεται πως η ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τη μεριά της, ανυπομονεί για την επιστροφή του συλλόγου στο Champions League. Στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Σε ανάρτησή της στα social media έχει ποστάρει φωτογραφία όλων των παικτών οι οποίοι είναι μία αγκαλιά, ενώ έχει ως λεζάντα τα εξής λόγια: «Ήρθε η ώρα της επιστροφής μας στο UEFA Champions League! Πάμε ΘΡΥΛΕ!»

Δείτε την «ερυθρόλευκη» ανάρτηση:

Λίγο νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε την αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα με την Ομόνοια, με φωτογραφία του Γιώργου Μασούρα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ