Οι κανονισμοί της UEFA ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να αλλάξει τη φανέλα του (pics)

Οι κανονισμοί της UEFA ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να αλλάξει τη φανέλα του (pics)

Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Ομόνοια αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει την εμφάνιση του, ελέω των κανονισμών της UEFA σχετικά με τις φανέλες.

O Ολυμπιακός πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ομόνοια για τα play off του Champions League με 2-0 και έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι στο παιχνίδι με τους Κύπριους αγωνίστηκαν με την κλασική τους ερυθρόλευκη εμφάνιση, στη δεύτερη αναμέτρηση με την καινούρια φανέλα μέσα στη σεζόν. Ο Ολυμπιακός αφού παρουσίασε την εμφάνιση της νέας σεζόν τη φόρεσε στα ματς με Αστέρα Τρίπολης (πρωτάθλημα) και Ομόνοια (Champions League) και αυτό που παρατηρεί κανείς είναι μια σημαντική διαφορά στη μία φανέλα από την άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να μετατρέψει κάπως την πρώτη εμφάνιση του στο ματς με την Ομόνοια ελέω των κανονισμών της UEFA σχετικά με τις φανέλες. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι ξεκάθαρη και έχει απαγορεύσει εμφανίσεις που έχουν ρίγες ή καρώ ή παρόμοια μοτίβα στο μπροστά μέρος να μην έχουν και στο πίσω.

Έτσι αν παρατηρήσει κανείς τη φανέλα του Ολυμπιακού, υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι ερυθρόλευκη ριγωτή στο μπροστά μέρος και δεν έχει ρίγες στο πίσω μέρος, όμως στο ματς με την Ομόνοια προχώρησε σε μετατροπή.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο συγκεκριμένος κανόνας επιβάλλεται από την περσινή μόλις σεζόν, ενώ όσον αφορά την… ευρωπαϊκή φανέλα του Ολυμπιακού δεν είναι προς πώληση, αλλά μόνο για χρησιμοποίηση λόγω των κανόνων της ομοσπονδίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ο κανονισμός της UEFA

Οι διαφορές στη φανέλα του Ολυμπιακού 

Αριστερά με τον Αστέρα Τρίπολης, δεξιά με αντίπαλο την Ομόνοια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ