ΠΑΟΚ : Εξοικειώνονται με τη μπάλα του Champions League

ΠΑΟΚ : Εξοικειώνονται με τη μπάλα του Champions League

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ άρχισαν από χθες να χρησιμοποιούν τις μπάλες του Champions League προκειμένου να εξοικειωθούν ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Κράσνονταρ.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Κράσνονταρ ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ με τη μόνη διαφορά σε σχέση μ’ αυτή του πρωταθλήματος να είναι η μπάλες.

Στο Δικέφαλο από χθες άρχισαν να τις χρησιμοποιούν προκειμένου οι παίκτες να τις συνηθίσουν και πάλι, αφού είναι διαφορετικές σε σχέση με αυτές του πρωταθλήματος κάτι που έχουν επισημάνει πολλές ομάδες που τις έχουν δοκιμάσει στις προπονήσεις, αλλά και στα πρώτα παιχνίδια.

Η μπάλα είναι της εταιρίας Adidas και πρόκειται για το μοντέλο Adidas Finale 20 Champions League, που κάνει το ντεμπούτο του στα playoffs του Champions League 2020-21. Η γνωστή αθλητική εταιρία επέλεξε ως κύριο χρώμα το λευκό, που χρησιμοποιείται για τα πάνελ σε σχήμα αστεριού, με λεπτομέρειες σε σκούρο μπλε, τιρκουάζ και πορτοκαλί.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκτός από την σημερινή προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 θα κάνουν άλλη μια αύριο (29/9) και πάλι στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ