Στους ομίλους του Champions League Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος (vids)

Στους ομίλους του Champions League Ντιναμό Κιέβου και Φερεντσβάρος (vids)

Με δυο νίκες κόντρα στην Γάνδη, οι Ουκρανοί σφράγισαν το εισιτήριο για τα αστέρια. Από την άλλη, με δυο ισοπαλίες, η Φερεντσβάρος απέκλεισε την Μόλντε.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται για 20η φορά στους ομίλους του Champions League! Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Ομόνοια στην Κύπρο, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτός, από τους Νταμπλούχους, ραντεβού στα… αστέρια έκλεισαν και οι Ντιναμό Κιέβου, Φερεντσβάρος. Οι Ουκρανοί νίκησαν (3-0) την Γάνδη, ενώ η ομάδα της Ουγγαρίας έφερε λευκή ισοπαλία με την Μόλντε.

Ντιναμό Κιέβου-Γάνδη 3-0

Η Ντιναμό έστησε… πάρτι στο Κίεβο και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League μετά από τέσσερα χρόνια. Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου κέρδισε εύκολα τη Γάνδη με 3-0 και με συνολικό σκορ, 5-1 έκλεισε θέση στα αστέρια.

Στο 10’ ο Σουπριάχα έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Μπουγιαλσκί με τακουνάκι άνοιξε το σκορ για την Ντιναμό Κιέβου. Στο 35΄, η ομάδα της Ουκρανίας διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Ντε Πένα να ευστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο 49ο λεπτό, ο Φορτούνα έκανε πέναλτι στον Σουπριάχα και ο Ροντρίγκες διαμόρφωσε το τελικό 3-0 από τα 11 βήματα.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπούσκαν, Κεντζιορά, Μικολένκο, Καραβάεβ, Ζαμπάρνι, Μπουγιαλσκί, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο (77’ Αντριγέβσκι), Ροντρίγκες (60’ Τσιγκανκόβ), Σουπριάχα, Ντε Πένα (59’ Βέρμπιτς)

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Νγκαντέ Νγκατζουί, Πλαστούν, Κάστρο Μοντές (65’ Μποτάκα), Νούριο Φορτούνα, Ντορς, Οβούσου (54’ Μαρέχ), Νιαγκμπό, Μπουκαρί, Κλάιντινστ, Ντεπουάτρ (74’ Σαμόις).

Φερεντσβάρος-Μόλντε 0-0

Χαρές και πανηγύρια στην Φερεντσβάρος, με την ιστορική ομάδα της Ουγγαρίας να επιστρέφει στους ομίλους του Champions League μετά από 15 ολόκληρα χρόνια!

Το σύνολο του Ρεμπρόφ αναδείχθηκε ισόπαλο (0-0) με την Μόλντε και σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα στην Σουηδία, έγραψε ιστορία.

Στο 33’ το σουτ του Ζουμπκόβ της Φερεντσβάρος κόντραρε στον Γκρέγκερσεν και στο 43’ ο Έικρεμ αστόχησε από καλό σημείο για τους φιλοξενούμενους. Στο 90+2’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά το γκολ του Ουζούνι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ντιμπούζ, Σομάλια (87’ Φριμπόνγκ), Λόβρεντσιτς, Ενγκουέν (79’ Ισαέλ), Ζουμπκόβ, Καράτιν, Σιγκέρ (79’ Λαϊντουνί), Μπότκα, Μπλάζιτς, Χάιζτνερ, Ουζούνι

ΜΟΛΝΤΕ: Λίντε, Γκρέγκερσεν, Τζέιμς, Έλινγκσεν, Κνούντζον (64’ Μπρίνχιλντσεν), Χουσαΐν (83’ Ομοϊχουάνφο), Όρσνες, Χέσταντ, Πέντερσεν, Χάουγκεν, Έικρεμ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ