Μαρτίνς : «Μέχρι τις 5 του μήνα είναι όλα ανοιχτά, θα γίνει ό,τι καλύτερο»

Μαρτίνς : «Μέχρι τις 5 του μήνα είναι όλα ανοιχτά, θα γίνει ό,τι καλύτερο»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, για τα μεταγραφικά, ενώ παράλληλα αποθέωσε τους Χολέμπας και Καμαρά.

Στους ομίλους του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά θα βρεθεί ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν άνετα το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του. Ο Πορτογάλος στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο ΓΣΠ και αποθέωσε τους Χοσέ Χολεμπας και Μαντί Καμαρά.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά και τόνισε ότι μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές όλα είναι ανοιχτά και θα γίνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Η εμπειρία έπαιξε ρόλο στα δύο παιχνίδια για να έρθει η πρόκριση;

«Η εμπειρία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Εμείς ήμασταν πιο έμπειροι από τον αντίπαλο μας. Η περσινή διαδρομή στα προκριματικά ήταν πιο δύσκολη. Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, όμως έχουμε και πιο έμπειρους παίκτες παίξαμε με τον Χοσέ, τον Ραφίνια, τον Εμβιλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με το σύνολο της ομάδας γιατί είμαστε σε δύσκολη διαδικασία. Είμαστε ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας. Θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας και συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».

Σας αφήνει πίκρα το γεγονός ότι δημιουργήσατε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέρατε να κερδίσετε το παιχνίδι;

«Είμαστε σε μία φάση που στόχος μας ήταν η πρόκριση. Είμαι πολύ ικανοποιημένοι και από την εικόνα των παιχνιδιών. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν γίνει γκολ. Το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε καινούρια παιδιά που είναι λίγο καιρό μαζί μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Πως εξηγείτε την αλλαγή της εικόνας της ομάδας στα δεύτερα ημίχρονα;

«Σήμερα πραγματικά φάνηκε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως και στο πρώτο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνίδι, αλλά υπήρχαν κάποιες τακτικές λεπτομέρειες».

Υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα στις μεταγραφές όπως ο του αριστερού μπακ και του εξτρέμ. Μπορείτε να μας δώσετε μία κατεύθυνση τι να περιμένουμε αυτές τις ημέρες στις μεταγραφές;

«Δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Μέχρι τις 5 του μήνα είναι όλα ανοιχτά. Ξέρω τι χρειάζεται για την ομάδα μας. Υπάρχει συντονισμός με τον πρόεδρο και θα γίνει ό,τι καλύτερο μέχρι την τελευταία ημέρα για την ομάδα μας».

Τον Χολέμπας τον είδαμε να παίζει σαν 25άρης μπορεί να τον δούμε και βασικό στη σεζόν; Επίσης ο Καμαρά μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο του Τσιμίκα;

«Ο Χολέμπας είναι ένας παίκτης που παίζει με πολύ ψυχή και έχει καταπληκτική φυσική κατάσταση. Δεν είναι παράξενο ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Φυσικά δεν είναι δυνατόν κάποιος παίκτης να ανταπεξέλθει βασικός σε όλα τα παιχνίδια, διότι θα έχουμε τρία ματς την εβδομάδα. Μπορούμε να στηριχτούμε πάνω του. Ο Καμαρά είναι ένα από τα διαμάντια της ομάδας, είναι ένας θησαυρός για εμάς. Μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορούμε να πούμε ότι είναι φτιαγμένος για τη διοργάνωση».

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιαν Εμβιλά.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος που άφησες το γαλλικό πρωτάθλημα για να παίξει στον Ολυμπιακό;
«Πολύ δικαιωμένος, πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σήμερα κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρο της συμμετοχής μου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα μου».

Πως αισθάνεται που συνυπάρχει με συμπατριώτες του τον Καρεμπέ και τον Βαλμπουενά;
«Είναι πολύ ευχάριστο που υπάρχουν Γάλλοι στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που με υποδέχτηκαν όλοι στον Ολυμπιακό. Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας και είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ