Ετοιμος για… Champions League ο Σουντανί: Απίθανη γκολάρα με τα Χανιά (Vids)

Ετοιμος για… Champions League ο Σουντανί: Απίθανη γκολάρα με τα Χανιά (Vids)

Ο Χιλάλ Σουντανί σκόραρε στην επιστροφή του στη δράση και έστειλε ηχηρό μήνυμα με τρομερό γκολ στο φιλικό κόντρα στα Χανιά!

Ηταν ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο περσινό πρωτάθλημα. Από εκείνους που με τα γκολ και τις εμφανίσεις του έδωσε νίκες και βαθμούς. Αλλά και ένας από τους πιο άτυχους. Ο Χιλάλ Σουντανί -περί ου ο λόγος- ήταν σημαντικός κρίκος της περσινής αγωνιστικής αλυσίδας των πρωταθλητών, έμεινε εκτός Ευρώπης, αλλά επέμεινε, έπαιξε, έδειξε και τελικά έπεισε τον Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στη λίστου Europa League.

Εντούτοις, ο σοβαρός τραυματισμός (ρήξη πρόσθιου χιαστού) στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο (09/02/2020), μόλις έντεκα ημέρες πριν το παιχνίδι με την Αρσεναλ, του στέρησε την ευκαιρία να βοηθήσει τους Πειραιώτες στην πορεία τους στο Europa League.

Πλέον, ο Σουντανί είναι καλά. Ξεπέρασε τον τραυματισμό. Δούλεψε εντατικά και «περισσότερο από ποτέ στην καριέρα μου», όπως χαρακτηριστικά λέει. Και είναι έτοιμος να αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Εντός και εκτός γηπέδων. Κάτι που το έδειξε και στο φιλικό παιχνίδι με τα Χανιά. Οπου σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Με αυτό το καταπληκτικό και άπιαστο σουτ.

Ο ίδιος ο Σουντανί ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση και στα επίσημα παιχνίδια. Και όπως έγραψε στο twitter: «Είναι όμορφο που επέστρεψα και είμαι χαρούμενος που σκόραρα ξανά για την ομάδα μου. Πάμε». Μάλιστα, δεν είναι μυστικό ότι ο 32χρονος Αλγερινός επιθετικός θέλει αυτή τη φορά να βοηθήσει και στο μεγάλο πάρτι. Στο Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ