Βίλας Μπόας : «Θέλω να εκπλήξω και τον Ολυμπιακό»

Βίλας Μπόας : «Θέλω να εκπλήξω και τον Ολυμπιακό»

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (22:00) και τόνισε πως στόχος του είναι να εκπλήξει τους ερυθρόλευκους.

Αποφασισμένος να εκπλήξει και τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Αντρέ Βίλας Μπόας, μετά την νίκη (3-1) της Μαρσέιγ επί της Μπορντό στην Ligue 1, χθες βράδυ στη Μασσαλία.

Η Μαρσέιγ είναι η πρώτη αντίπαλος του Ολμυπιακού στους ομίλους του Champions League, την Τετάρτη (21/10) στο Φάληρο.

«Χρειαζόμασταν αυτό το στοιχείο έκπληξης», είπε αναφερόμενος στην τακτική του κίνηση με το πέρασμα στο 4-4-2. Χρειαζόμασταν αυτήν τη νίκη, ελπίζω να μας δώσει αυτή την εμπιστοσύνη που χρειαζόμασταν. Συμμετείχαν όλοι καλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με καλές ατομικές παραστάσεις, συλλογικά ήμασταν επίσης καλοί με αυτήν την αλλαγή του συστήματος», πρόσθεσε.

«Στο τέλος των μεταγραφών, είχαμε τους Καμαρά, Κουζάνς, Ρονζιέ, Σανσόν και Γκείγ, ενώ ο Στρόοτμαν ήταν στην εθνική. Εκμεταλλευτήκαμε αυτήν τη στιγμή για να δουλέψουμε σε αυτό το σύστημα, όχι μόνο σε ρόμβους αλλά και στην ευθεία. Δούλεψε καλά για εμάς αυτό το Σάββατο, χρειαζόμασταν και αυτό το στοιχείο της έκπληξης. Ελέγξαμε το παιχνίδι, το παιχνίδι μεταξύ των γραμμών, αλλά είναι ένα σκληρό σύστημα όταν έχεις την μπάλα και τα παιδιά ήταν καλά», τόνισε ενώ σχετικά με το εάν δουλέψει το σύστημα με την επιστροφή του Παγιέτ, που ήταν χθες τιμωρημένος, σημείωσε:

«Θα δούμε γιατί έχουμε μερικούς μικρούς τραυματισμούς. Οι Ντουγιέ (Τσαλέτα-Τσαρ) και Ντάριο (Μπενεντέτο) αναμένεται αύριο (σήμερα) να κάνουν μαγνητική τομογραφία. Και οι δύο έχουν διάστρεμμα στον αστράγαλο. Τώρα θέλω να μελετήσω λίγο περισσότερο τον Ολυμπιακό πριν αποφασίσω τι να κάνω για να τους εκπλήξω. Αυτό το σύστημα μπορεί να επιτρέψει στο Παγιέτ να παίξει ως νούμερο δέκα ή στην επίθεση, θα δούμε», συμπλήρωσε.

«Είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας εναντίον της Μετς, αλλά όχι αρκετό βάθος και συνδυασμούς. Αυτή τη φορά κάναμε καλύτερους συνδυασμούς. Η κυκλοφορία της μπάλας λειτούργησε καλύτερα και έδωσε περισσότερη εμπιστοσύνη σε όλους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ