Χωρίς Μπα, Σουντανί ο Ολυμπιακός – Βασικός με Πόρτο ο Σισέ

Χωρίς Μπα, Σουντανί ο Ολυμπιακός – Βασικός με Πόρτο ο Σισέ

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τη μεγάλη αναμέτρηση με την Πόρτο, χωρίς να υπολογίζει στους Μπα και Σουντανί, που έμειναν στην Ελλάδα. Στην 11άδα ο Σισέ.

Με δύο νέα προβλήματα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Πόρτο ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Ουσεϊνού Μπα και Χιλάλ Σουντανί, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα και δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Τα απρόοπτα νέα προβλήματα προστίθενται στη μεγάλη απώλεια του Μάντι Καμαρά και κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού στο «Νταγκάο», αναγκάζοντας τον Μαρτίνς να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Πορτογάλους.

Μπορεί ο Σουντανί να μην λογίζεται ως «βασική» επιλογή αυτή την εποχή, αλλά ο Μπα αποτελούσε τον έναν εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών του Ολυμπιακού. Και από τη στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί, ο Μαρτίνς θα δώσει την ευκαιρία στον Πάπε Αμπού Σισέ, μια αλλαγή για την οποία σας είχε προϊδεάσει to10.gr από την Κυριακή.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι με τα νέα δεδομένα, η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Πόρτο θα έχει μόνο την αναγκαστική αλλαγή του Μπα και αναμένεται να είναι η εξής: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ