Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0 (vid)

Γκλάντμπαχ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0 (vid)

Η Γκλάντμπαχ επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία 4-0 της Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και παρέμεινε στην κορυφή με 8 βαθμούς.

Η Γκλάντμπαχ διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή διοργάνωση και παρέμεινε στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν νωρίς το προβάδισμα. Ο Κριβτσόβ γκρέμισε τον Τουράμ μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Στιντλ για το 1-0 στο 17ο λεπτό.

Στο 21ο λεπτό, ο Εμπολό σημάδεψε το δοκάρι αλλά η Γκλάντμπαχ βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Ελβέντι να νικάει τον Πιάτοφ με κεφαλιά για το 2-0 στο 34ο λεπτό.

Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε έκλεισε το ημίχρονο με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς στις καθυστερήσεις ο Εμπολό με φανταστικό ψαλιδάκι από κοντά έκανε το 3-0.

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο μέρος, η Σαχτάρ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει με αξιώσεις και η Γκλάντμπαχ έφτασε στο τελικό 4-0 με τον Βεντ να αιφνιδιάζει τον Πιάτοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Γκίντερ, Λάινερ, Ελβεντί, Βεντ, Κράμερ, Νοϊχάους (69’ Ζακάρια), Λατσάρο (69’ Χέρμαν), Στιντλ (81’ Μπένες), Εμπολό (69’ Πλεά), Τουράμ (84’ Τραορέ)

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Ματβιγένκο, Μπόνταρ, Κριβτσόβ, Ντοντό, Στεπανένκο, Μάρλος (71’ ΜάρκοςΑντόνιο), ΆλανΠάτρικ (81’ Μαϊκόν), Μοράες, Σόλομον (59’ Φερνάντο), Τετέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ