Ισοφάρισε ρεκόρ της Γιουνάιτεντ η… μαγευτική Σίτι

Ισοφάρισε ρεκόρ της Γιουνάιτεντ η… μαγευτική Σίτι

Με τη νίκη της με σκορ 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στη Βουδαπέστη, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε την 19η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετράει ένα εντυπωσιακό σερί 19 συνεχόμενων νικών, το οποίο ξεκίνησε στις 19 Δεκεμβρίου κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Επιπλέον, η τελευταία ομάδα η οποία κατάφερε να κόψει βαθμούς από τους «πολίτες» ήταν η Γουέστ Μπρομ, η οποία κατάφερε να πάρει το ισόπαλο 1-1 στο Etihad Stadium στις 15 Δεκεμβρίου.

Χθές (24/2) λοιπόν, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έπειτα από τη νίκη της με 2-0 εναντίον της Γκλάντμπαχ ισοφάρισε το ρεκορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 2010/2011, όταν και έφτασε στον τελικό του Champions League χάνοντας από την Μπαρτσελόνα η οποία είχε ως προπονητής τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Η Σίτι μάλιστα, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστίας της για τέταρτη συνεχόμενη εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση (Μαρσέιγ, Ολυμπιακός, Πόρτο και Γκλάντμπαχ).

Επιπλέον, τη σεζόν 2010/2011 η Γιουνάιτετ δεν είχε δεχθεί γκολ εναντίον των Βαλένθια, Μπούρσασπορ, Ρέιντζερς και Μαρσέιγ. Τέλος, οι «πολίτες» έφτασαν τα 24 παιχνίδια χωρίς να δεχθούν γκολ αυτή τη σεζόν και παράλληλα πραγματοποίησαν την 12η εκτός έδρας νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις αυτή την περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ