Ραμπιό : «Είναι εύκολο να βάζεις οκτώ γκολ στην Ντιζόν»

Ραμπιό : «Είναι εύκολο να βάζεις οκτώ γκολ στην Ντιζόν»

Ο Γάλλος άσος της Παρί έκανε την αυτοκριτική του για την ήττα της ομάδας του απο την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου με 3-1, παρά το ότι η γαλλική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Αντριάν Ραμπιό. Τα πράγματα πλέον είναι δύσκολα σε ότι αφορά την προσπάθεια των Παριζιάνων για πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης και ο σκόρερ της Παρί δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα στην Μαδρίτη.

«Κάναμε καλό ματς, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Το πρόβλημα μας όμως είναι πως δεν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες του ίδιου βεληνεκούς με την δική μας. Είναι εύκολο να βάζεις οκτώ γκολ στη Ντιζόν αλλά όταν παίζεις με την Ρεάλ πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις. Η αντίπαλος μας το πέτυχε εμείς όχι» υποστήριξε αρχικά ο Ραμπιό και πρόσθεσε.

«Ξέρουμε πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα σε ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Κανείς δεν λέει ότι θα είναι εύκολο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ