Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάρκαρε ξανά το λεωφορείο μπροστά από το τέρμα της, ο Ντάβιντ Ντε Χέα ήταν αδιαπέραστος και οι Κόκκινοι Διάβολοι πήραν την ισοπαλία στην έδρα της Σεβίλλης και μαζί και το προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στη Σεβίλλη με μοναδικό στόχο για να μην ηττηθεί και αυτό ακριβώς κατάφερε. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο πάρκαραν ξανά λεωφορείο και πήραν μια «βολική» ισοπαλία (0-0) και μαζί και το προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς αναμενόταν, με τη Σεβίλλη να είναι αυτή που είχε την μπάλα στα πόδια της και προσπαθούσε να δημιουργήσει «ρήγματα» στην πολυπρόσωπη άμυνα των Κόκκινων Διαβόλων. Ο τραυματισμός του Ερέρα και η αναγκαστική αλλαγή του στο 17′ δεν βοήθησε και πολύ το ματς να βρει ρυθμό, με τη Γιουνάιτεντ να χάνει την πρώτη καλή στιγμή στο 25′ όταν το πλασέ του Λουκάκου εντός περιοχής ήταν απελπιστικά άστοχο.

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεση τους και έφτασαν δύο φορές κοντά στο γκολ στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους. Ο Ενζονζί με την συμπλήρωση των 45′ έκανε την κεφαλιά, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση και μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Ισπανός πορτιέρε «έβγαλε» με απίθανο τρόπο την κοντινή κεφαλιά του Μουριέλ, κρατώντας το 0-0!

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο «πάγωσε» αρκετά, με τη Γιουνάιτεντ να είναι πιο διαβασμένη αμυντικά και τη Σεβίλλη να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες όπως στο πρώτο μέρος. Ο Κορέα στο 65′ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή του δεύτερου μέρους δέκα λεπτά αργότερα.

Ο Μουριέλ «χόρεψε» τον Λίντελοφ, σέντραρε, αλλά ο Σαράμπια με κεφαλιά σημάδεψε πάνω από τα δοκάρια του Ντε Χέα. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τη Γιουνάιτεντ να παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει από το ματς. Οι Ανδαλουσιάνοι από την άλλη μπορούν να αισθάνονται και αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μέτρησαν 24 τελικές, αλλά έπεσαν πάνω στο «τείχος» που ονομάζεται Νταβίντ Ντε Χέα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένθια, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Γιάνγκ, Μάτιτς, Ερέρα (17′ Ερέρα), ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (80′ Μαρσιάλ), Λουκάκου, Σάντσες (75′ Ράσφορντ).

Σεβίλλη(Βιντσέντζο Μοντέλα): Ρίκο, Λενγκλέ, Μπανέγα (89′ Πιζάρο), Κορέα, Ενζονζί, Νάβας, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Μουριέλ (84′ Ραμίρες), Βάσκεθ, Μερκάδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ