Play-Offs – Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα, Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις

Play-Offs – Προβάδισμα πρόκρισης για Μπενφίκα, Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις

Μπενφίκα, Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League.

Σήμερα Τετάρτη (18/8) διεξήχθη το δεύτερο… πιάτο των play-offs του Champions League, με τις Μπενφίκα, Μάλμε και Γιουνγκ Μπόις να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στις αναμετρήσεις τους με Αϊντχόφεν, Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος.

Η Μπενφίκα επικράτησε με σκορ 2-1 της Αϊντχόφεν στο «Ντα Λουζ» κάνοντας το πρώτο βήμα για την παρουσία της στους ομίλους. Στο 10ο μόλις λεπτό ο Ράφα Σίλβα άνοιξε το σκορ για τους «αετούς», με τον Βάιγκλ να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο (43′), για το 2-0. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να μειώσουν με τον Γκακπό με την εκκίνηση του β’ μέρους (51′).

Στη Σουηδία, η Μάλμε πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στη Λουντογκόρετς, με τον Μπιρμάντσεβιτς στο 26΄να ανοίγει το σκορ και τον Μπεργκέτ στο 61ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους ενόψει της ρεβάνς.

Το καλύτερο παιχνίδι της βραδιάς έγινε στην Ελβετία, με τη Γιουνγκ Μπόις να επικρατεί 3-2 της Φερεντσβάρος, σε ένα ματς που έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 14΄ο Μπολί έκανε το 1-0 για τη Φερεντσβάρος, για να έρθει ο Ελία δύο λεπτά αργότερα και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Οι Ελβετοί έμειναν με δέκα παίκτες στο 25′ μετά την αποβολή του Χεφτί, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους συμπαίκτες του να σκοράρουν άλλα δύο γκολ. Αρχικά, ο Σιέρο στο 40′ έκανε το 2-1, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ο Γκαρσία στο 65′. Ο Μπολί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 82ο λεπτό μείωσε για τους Ούγγρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ