Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-0

Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα 0-0

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες και χωρίς πολλές ευκαιρίες, Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0.

Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο γήπεδο «Ολιμπίσκι», με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο πλαίσιο του πέμπτου ομίλου για το UEFA Champions League.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας, που είχαν ως βασικό τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, πίεσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, όμως η άμυνα των Ουκρανών άντεξε και κράτησε το μηδέν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντιναμό παραλίγο να «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως το γκολ του Σαπαρένκο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα είχε τον έλεγχο της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Ντιναμό Κιέβου να περιμένει στο δικό της μισό, προσπαθώντας να βρει χώρους από κάποια αντεπίθεση που θα προερχόταν από ένα κλέψιμο. Η καλύτερη στιγμή του 45λέπτου άνηκε πάντως στους Ουκρανούς. Στο 9′ κέρδισαν φάουλ σε πολύ καλό σημείο, ο Σαπαρένκο εκτέλεσε, όμως ο Βλαχοδήμος πετάχτηκε στο δεξί του «παραθυράκι» και απέκρουσε σε κόρνερ. Η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προσπαθούσε να βρει χώρους όμως δεν είχε τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάποια καλή φάση, λόγω της καλά οργανωμένης άμυνας των Ουκρανών. Οι Πορτογάλοι βρήκαν κάποιες στιγμές στα τελευταία λεπτά όμως δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ (0-0).

Στο δεύτερο μέρος η Μπενφίκα συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, πιέζοντας για το γκολ, ενώ δεν επέτρεπε στους παίκτες της Ντιναμό Κιέβου να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου. Οι «αετοί» είχαν κάποιες φάσεις μιας και η άμυνα των Ουκρανών βρέθηκε σε ανισορροπία ορισμένες στιγμές, παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Μάλιστα ο Βλαχοδήμος πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση σε δεύτερη ευκαιρία των Ουκρανών, έπειτα από δοκάρι στην ίδια φάση. Οι Πορτογάλοι τα… χρειάστηκαν στη συνέχεια καθώς ο Σαπαρένκο σκόραρε. Ο διαιτητής πήγε στο VAR και τελικά ακύρωσε το τέρμα με το 0-0 να μένει μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Ντιναμό Κιέβου (4-4-2): Μπόικο – Κετζιόρα, Σίροτα, Ζαμπάρνι, Μικολένκο – Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο, Ντε Πένα, Τσιγκανκόβ, – Μπουγιάλσκι, Σκούριν.

Μπενφίκα (3-4-3): Βλαχοδήμος – Μοράτο, Οταμέντι, Βερτόνχεν – Βάιγκλ, Μάριο, Ζιμπλέρτο, Γκριμάλδο – Εβερτον, Ράφα Σίλβα, Γιάρεμτσουκ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ