Ζενίτ – Μάλμε 4-0 – Της έκανε πλάκα (Vids)

Ζενίτ – Μάλμε 4-0 – Της έκανε πλάκα (Vids)

H Ζενίτ επικράτησε άνετα της Μάλμε με 4-0 για την 2η αγωνιστική του Champions League και πήρε την πρώτη της νίκη στους ομίλους. Σκόρερ για τους Ρώσους οι Κλαουντίνιο, Κουζγιάεφ, Σουτόρμιν και Βέντελ.

Η Ζενίτ υποδέχθηκε την Μάλμε για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους Ρώσους να επικρατούν άνετα με 4-0. Οι Ρώσοι πήραν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση. Οι Σουηδοί μέχρι στιγμής δεν έχουν βαθμό στον όμιλο, καθώς έχουν δύο ήττες και η παρουσία τους στην συνέχεια του Champions League μοιάζει πολύ δύσκολη.

Τα γκολ για τους Ρώσους πέτυχαν οι Κλαουντίνιο, Κουζγιάεφ, Σουτόρμιν και Βέντελ, ενώ η Μάλμε από το 51ο λεπτό έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγο της αποβολής του Μαχμέντοβιτς.

Η Ζενίτ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με τον Κλαουντίνιο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Νταλίν για το 1-0. Οι Ρώσοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο ημίχρονο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μάλμε. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των Ρώσων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο για την Ζενίτ, καθώς στο 49ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κουζγιάεφ. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 53ο λεπτό όταν η Μάλμε έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Μαχμέντοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Ρώσοι συνέχισαν να πιέζουν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και 80ο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχαν και τρίτο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η Ζενίτ πέτυχε ακόμα ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βέντελ να γράφει το 4-0 και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Ρωσικής ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ