Μόνη πρώτη η Σάλτσμπουργκ, ισοπαλία στη Γερμανία (vids)

Μόνη πρώτη η Σάλτσμπουργκ, ισοπαλία στη Γερμανία (vids)

Η Ρεντ Μπουλ νίκησε 2-1 τη Λιλ και εκμεταλλεύτηκε το 1-1 της Βόλφσμπουργκ με τη Σεβίλλη.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΛ 2-1

Τη μοναξιά της κορυφής του 6ου ομίλου απολαμβάνει η Σάλτσμπουργκ, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Λιλ στην έδρα της και της ισοπαλίας στη Γερμανία.

Πρωταγωνιστής για τη νίκη της αυστριακής ομάδας ήταν ο Αντεμέγι, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Ο Αντεμέγι πέτυχε το 1-0 στο 31’, όταν ο Μπότμαν τον ανέτρψε και ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση.

Το ίδιο συνέβη στο 52’, όταν ο Μπουράκ έκανε χέρι στην περιοχή και ο ρέφερι σφύριξε ξανά το πέναλτι, με τον Αντεμέγι να ευστοχεί.

Πάντως, ο Μπουράκ με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, μείωσε στο 62’ αλλά η Λιλ δεν πέτυχε κάτι περισσότερο.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κρίστενσεν, Ονγκουενέ, Βέμπερ, Ούλμερ, Ζάιβαλντ, Καμαρά, Σούτσιτς (70’ Καπάλντο), Αάρονσον, Οκαφόρ (62’ Σέσκο), Αντεγέμι (75’ Ανταμού).

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Γκούντμουντσον (84’ Ρεϊνίλντο), Μπότμαν, Φοντέ, Ντζαλό, Αντρέ, Σέκα (59’ Ονανά), Γκόμες (59’ Ικονέ), Ντέιβιντ (84′ Λιχαντζί), Γουεά (59’ Μπαμπά), Μπουράκ Γιλμάζ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΛ 1-1

Ένα «Χ» που δεν βολεύει κανέναν σημειώθηκε στη Βολκφβάγκεν Αρένα, γιατί με το 1-1 οι Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση και άφησαν τη Σάλτσμπουργκ να καταλάβει την κορυφή.

Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε στο 53’ όταν από σέντρα του Λουκεμπάκιο, ο Βέγκχορστ πήγε να πάρει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε αλλά ο επερχόμενος Στέφεν ισοφάρισε με πλασέ.

Εκεί που ο άσος έδειχνε να έχει «κλειδώσει», η Σεβίλλη ισοφάρισε στο 85’, όταν Γκιλαβόγκι ανέτρεψε στην περιοχή τον Λαμέλα. Ο «δράστης» αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Ράκιτιτς εκτέλεσε εύστοχα.

Η Σεβίλλη παραλίγο να πάρει το διπλό στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του Πάπου Γκόμες βρήκε το δοκάρι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Λακρουά, Εμπαμπού (62’ Ενμετσά), Μπόρναουβ, Ρουσιγιόν, Γκιλαβογκί, Άρνολντ, Μπακού, Λουκεμπάκιο, Στέφεν (74’ Βάλντσμιντ), Βέγκχορστ (90+2’ Γκέρχαρντ)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια (46’ Ρεκίκ), Κουντέ, Νάβας, Φερνάντο, Γκόμες, Χορδάν (70’ Ρομέρο), Οκάμπος (74’ Μουνίρ), Μιρ (52’ Λαμέλα), Σούσο (52’ Ράκιτιτς)

Δείτε τα γκολ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ