Μάλμε – Τσέλσι 0-1 (vid)

Μάλμε – Τσέλσι 0-1 (vid)

Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Μάλμε στη Σουηδία για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην κορυφή με 9 βαθμούς, έχοντας ματς περισσότερο.

Νικηφόρα πέρασε από τη Σουηδία η Τσέλσι, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μάλμε για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Champions League.

Οι Λονδρέζοι πήραν το «διπλό» χάρη σε τέρμα του Ζίγιες και έτσι έφτασαν τους 9 βαθμούς, όσους έχει και η Γιουβέντους, η οποία αντιμετωπίζει στις 22:00 τη Ζενίτ.

Η ομάδα του Τούχελ κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 29′, όταν ο Χάβερτζ βγήκε τετ-α-τετ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ Τιάγκο Σίλβα, Αλόνσο και Ζίγιες δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι μπλε συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά τη Μάλμε και στο δεύτερο μέρος και τελικά βρήκαν τη λύση στο 56′. Μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Τούχελ, ο Χάντσον-Οντόι έκανε τη σέντρα και ο Ζίγιες πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Η Τσέλσι διατήρησε εύκολα το προβάδισμά της μέχρι το τελικό σφύριγμα και περιμένει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Γιουβέντους-Ζενίτ (22:00).

Μάλμε: Νταλίν, Ρικς (63’ Λεβίτσκι), Ρακίπ (85’ Μπιρμάντσεβιτς), Μπρόρσον, Μπεργκέτ (85’ Λάρσον), Νανασί (74’ Νάλιτς), Νίλσεν, Ινοσέντ, Αχμέντχοντζιτς, Τσόλακ, Πένια (63΄Όλσον)

Τσέλσι: Μεντί, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Τιάγκο Σίλβα, Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο, Χάντσον Οντόι (74’ Μπάρκλεϊ), Χάβερτς, Ζιγές (74’ Πούλισικ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ