Γιαλτσίν – «Αποτελέσματα πολύ κατώτερα των προσδοκιών»

Γιαλτσίν – «Αποτελέσματα πολύ κατώτερα των προσδοκιών»

Ο Σέργκεν Γιαλτσίν μίλησε εν όψει του σημερινού αγώνα της Μπεσίκτας με τον Άγιαξ και αναφέρθηκε στην κακή πορεία της ομάδας του.

Η Μπεσίκτας είναι μία από τις δύο ομάδες (η άλλη είναι η Μάλμε), που μετά από τέσσερις αγωνιστικές, δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ούτε βαθμό.
Αύριο, η πρωταθλήτρια Τουρκίας, θα υποδεχθεί τον Άγιαξ, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον πλανήτη.

«Στην αρχή ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι, αναρωτιόμασταν αν θα μπορούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτόν τον όμιλο. Ωστόσο, μετά από τέσσερα παιχνίδια, είμαστε ακόμα στο μηδέν. Τα δύο τελευταία παιχνίδια θα τα παίξουμε για εμάς, τους φιλάθλους μας, την κατάταξη της ομάδας και το κύρος μας», είπε ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σέργκεν Γιαλτσίν.

«Δεν είναι εύκολη στιγμή. Όσο μεγαλύτεροι είναι οι στόχοι, τόσο μεγαλύτερη η απογοήτευση όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Οι τραυματισμοί παικτών μας έχουν φέρει σε δύσκολη θέση. Με λίγη τύχη, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε 1-2 παιχνίδια. Δυστυχώς τα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, είναι πολύ κατώτερα των προσδοκιών», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ