Ποιος Άγιαξ είναι καλύτερος – Ο Τάντιτς… μίλησε!

Ποιος Άγιαξ είναι καλύτερος – Ο Τάντιτς… μίλησε!

Την απάντηση στο ερώτημα για το ποιος Άγιαξ είναι τελικά καλύτερος, έδωσε ο Ντούσαν Τάντιτς.

Ο Άγιαξ κατάφερε να γράψει ιστορία, επικράτησε και της Σπόρτινγκ και προκρίθηκε στους «16» του Champions League, έχοντας κάνει το επικό 6×6!

Όλα αυτά τα τρομερά επιτεύγματα του «Αίαντα» έχουν βάλει πολλούς να μπουν στο «τρυπάκι» της σύγκρισης της φετινής ομάδας, με εκείνην της σεζόν 2018/19, όταν ο Άγιαξ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

Ο αρχηγός των Ολλανδών, Ντούσαν Τάντιτς… μίλησε και ανέφερε πως ο φετινός Άγιαξ είναι καλύτερος από εκείνον που έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογική διοργάνωσης.

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι καλύτερη από την ομάδα που είχαμε τη σεζόν 2018/19. Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα τους τελευταίους μήνες. Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε ομάδες. Το 2019 ήμασταν επίσης πολύ καλοί, αλλά τώρα έχουμε διαφορετικούς παίκτες, με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Πριν από δύο χρόνια μπορεί να ήμασταν λίγο αφελείς. Τώρα έχουμε πολύ σκληρούς παίκτες, αλλά και πνευματικά δυνατούς. Έχουμε αρκετούς Νοτιοαμερικανούς. Αυτοί είναι πραγματικοί μαχητές. Απ’ αυτήν την άποψη, αυτή η ομάδα είναι πιο έξυπνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ