Ζεσούς – «Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάγκελσμαν για τη βοήθεια»

Ζεσούς – «Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάγκελσμαν για τη βοήθεια»

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς, πέρα από τα εύσημα στους παίκτες του για την μεγάλη πρόκριση στους «16» του Champions League, ευχαρίστησε και τον προπονητή της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ζόρζε Ζεσούς μετά την νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου (2-0) και την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Μπενφίκα αφού έδωσε συγχαρητήρια  στους παίκτες του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον τεχνικό της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, διότι αν οι Βαυαροί δεν επικρατούσαν της Μπαρτσελόνα (3-0), η ομάδα του δεν θα τερμάτιζε δεύτερη.

«Πρώτον, θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που πέρασαν στους «16» της διοργάνωσης. Είναι μια επιτυχία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Νάγκελσμαν για τη βοήθειά του. Η Μπενφίκα ήταν πολύ δυνατή στο πρώτο ημίχρονο, έψαξε τη νίκη, γιατί μόνο αυτή θα μπορούσε να της δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Πιέσαμε καλά την Ντιναμό που είχε έξι βασικούς παίκτες από την εθνική ομάδα της Ουκρανίας.

Δεν είναι μία οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ήταν μία ομάδα που μας έβαλε στη μέση, ήλεγχε την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η πίεση, η ομάδα δεν είχε τόσο γκάζι. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά με τις αλλαγές και την υποστήριξη από τους φιλάθλους η αυτοπεποίθηση ανέβηκε στα ύψη», υποστήριξε ο 67χρονος κόουτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ