Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Όρθια η Γιουνάιτεντ στο «Μετροπολιτάνο» (vids)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Όρθια η Γιουνάιτεντ στο «Μετροπολιτάνο» (vids)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 80', αλλά ο Ελάνγκα ισοφάρισε για τους «κόκκινους διαβόλους» στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League - Ο Φέλιξ είχε ανοίξει το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πραγματοποίησε πειστική εικόνα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά κατάφερε να φύγει με το 1-1 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League. Πλέον, όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στα προημιτελικά ενόψει της ρεβάνς στο «Όλντ Τράφορντ» (15/3).

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και πήραν το προβάδισμα με γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο ξεκίνημα, ωστόσο η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ βρήκε την ισοφάριση 10 λεπτά πριν το φινάλε, με τον Ελάνγκα να φέρνει το ζευγάρι σε ισορροπία.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Γρήγορο προβάδισμα με Φέλιξ η Ατλέτικο

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Λόντι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φέλιξ με τρομερή κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0.

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια απειλητική στιγμή στα καρέ του Όμπλακ, ενώ η Ατλέτικο έφτασε μια ανάσα από το 2-0 στο 45′, αλλά η κεφαλιά του Βρσάλικο μέσα από την περιοχή, βρήκε στον Λίντελεφ και στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι.

Η Ατλέτικο δεν…. κλείδωσε τη νίκη και ο Ελάνγκα έδωσε ανάσα στη Γιουνάιτεντ 

Οι παίκτες του Σιμεόνε κυριάρχησαν και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου, με τον ρυθμό ωστόσο να πέφτει και να μη σημειώνεται κάποια μεγάλη φάση μέχρι το 75′, όταν ο Κοντογκμπιά έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Γιουνάιτεντ ανέβασε ρυθμούς στα τελευταία λεπτά, απείλησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 77′ και στο 80′ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Ελάνγκα κι αυτός με ιδανικό πλασέ έκανε το 1-1.

Η Ατλέτικο είχε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 87′, αλλά ο Γκριεζμάν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μέσα από την περιοχή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Όμπλακ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Λίνγκαρντ, με το 1-1 να μένει ως το τέλος και να αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Λόντι (75’Λεμάρ), Σάβιτς, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε, Βρσάλικο, Κοντογκμπιά, Ερέρα, Κορέα, Ζοάο Φέλιξ (75’Γκριεζμάν).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελεφ (66’Γουάν Μπισάκα), Μαγκουάιρ, Σο (66’Τέλες), Βαράν, Φρεντ, Πογκμπά (66’Μάτιτς), Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο (82’Λίνγκαρντ), Ρονάλντο, Ράσφορντ (75’Ελάνγκα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ